Meistä

Alkuperä

Whisky Flavour syntyi yhden viskiä rakastavan intohimosta maistella sekä tietää useista erilaisista viskeistä mahdollisimman kätevällä ja edullisella tavalla. Joskus ei ole viisasta ostaa (vai pitäisikö sanoa investoida?) kokonaiseen viskipulloon, jota haluaisit kokeilla, tai olet halunnut kokeilla pitkään, mutta et ole koskaan voinut maistaa sitä. On mahdollista, että odotuksesi eivät ylity. Joten kaikille viskin ystäville, kuten meillekin, jotka ovat kiinnostuneita maistelemaan erilaisia pulloja, merkkejä ja eri ikäisiä viskejä, loimme Whisky Flavourin. Uskomme, että tämä on ratkaisu, joka antaa mahdollisuuden maistella erityyppisiä viskejä ilman pitkän ajan säästämistä, jota vaaditaan ostaessasi kokonaisen pullon.

Whisky Flavourilla on 3 erilaista kuukausittaista viskilajitelmaa, jotka sisältävät 4 alkuperäistä merkkituotetta. Näin voit täyttää uteliaisuutesi (ja rikastuttaa tietoisuuttasi).

Missio

Whisky Flavourin missio on, niin kuin aiemmin mainittu, mahdollistaa ja tarjota kaikille viskiä rakastaville mahdollisuuden kokeilla niin montaa eri brändiä ja tyyppiä viskiä kuin mahdollista. Jotta yhä useammat ihmiset voisivat maistella viskiä, jopa hyvin kalliita viskejä, halpaan hintaan ja helpolla tavalla.

Visio

Whisky Flavourin visiona on olla esimerkki tällä alalla ja luoda uusi lähestymistapa kuluttajien ja tuotemerkkien välille. Tarjoamamme mahdollisuuden ansiosta kuluttajat ovat tietoisia tuotemerkkien monipuolisuudesta sekä valmistusprosesseista. Toisaalta, myös viskibrändeillä on mahdollisuus tavoittaa paljon enemmän kuluttajia, tulevia asiakkaita ja luoda pitkäaikainen suhde yhä useampien kuluttajien kanssa.

Arvot

Läpinäkyvyys | Ylellisyys | Innovatiivisuus | Asiakaslähtöisyys | Nykypäiväisyys

Meistä

Whisky Flavourilla on dynaaminen ja luova neljästä henkilöstä koostuva tiimi, joka on kiinnostunut tarjoamaan alkuperäisen ja täydellisen kokemuksen.

Rui Guerra on viskiharrastaja sekä ammattilainen kaikessa digitaalisiin töihin liittyvässä. Aikaisemman yrittäjäkokemuksensa ansiosta, sekä herkkyytensä viskien maistelussa sekä yrityksen pyörittämisessä, hän on vastuussa kaikista viskeibrändeistä ja -tyypeistä, joita valikoimaamme kuuluu. Hän vastaa myös yrityksen kehittämisestä kaikilla toimialoillamme.

Sandra Marques on vastuussa pitämään Rui Guerran kaukana liian monista viskipulloista, ja tämän ohella myös digitaalisesta markkinoinnista. Hän työskentelee Rui Guerran kanssa vastaten kaikista digitaalisista medioista ja kanavista, sekä tuovat esille uutta brändiä. Ajoittain hän auttaa myös viskilajitelmien pakkaamisessa.

Rui Gaio on vastuussa grafiikoista sekä muotoilusta. Hän tuo kaikki ideamme eloon, sekä tuo esille uuden kokemuksen arvot ja “maut”.

Julia on intohimoinen bloggaaja ja kokki, joka viettää päivänsä tutkien uusia makuja, harvinaisia ainesosia ja eksoottisia aromeja. Hän on ollut osana tiimiä alusta alkaen ja vastaa myös Saksan WhiskyFlavour-osastosta. Julia kääntää blogikirjoituksemme, tutkii parhaita tislaamoja ja ylläpitää avointa keskustelua asiakkaiden sekä viskiklubin jäsenten kanssa Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Liechtensteinissa. Kun Julia ei ole sukeltamassa syvällä epätavallisten viskien maailmassa, hän kuluttaa vapaa-aikansa joogaan, kalliokiipeilyyn ja omaan ruokablogiinsa.

No products in the cart.